TOPlist


rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: zlabka
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže Arborio (v suchém stavu)340
Fazolové lusky mražené80
Kukuřice mražená80
Mrkev mladá mražená80
Kuřecí prsa bez kůže120
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Gran Moravia70

Energetická hodnota celkem: 7569 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 286 SAFA (g): 16 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1892 kJ

Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 71.5 SAFA (g): 4 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma