- Autor: novaba
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Víno bílé suché | 200 |
| Olej olivový | 20 |
| Olivy černé | 60 |
| Kapary | 50 |
| Ančovičky v oleji | 30 |
| Rajčata cherry | 250 |
| Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
| Gran Moravia | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11205 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 409,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1868 kJ
Bílkoviny (g): 17.2, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 68.2, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






