- Autor: nadhera
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Banán | 90 |
| Kypřící prášek do pečiva | 10 |
| Stevia | 20 |
| Skořice | 15 |
| Protein myprotein | 50 |
| Vejce celé (syrové) | 150 |
| Mrkev | 250 |
| Vločky ovesné | 58 |
| Řecký jogurt milko | 140 |
| Blaník Cottage Cheese | 150 |
Dochucovadla:
Extrakt, stévie
Energetická hodnota celkem: 4416 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 552 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 12.1, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Oddělíme si žloutky od bílků. Vločky smícháme se žloutky, rozmačkaným banánem, skořicí, kypřícím práškem a stévií. Mrkev nastrouháme najemno, přidáme ji k vločkové směsi a promícháme. Z bílků si vyšleháme sníh, který jemně vmícháme k ostatním surovinám. Těsto dáme do dortové formy a pečeme 35 minut na 180 °C. Zatím si jogurt a cottage smícháme s vanilkovým extraktem, proteinem a osladíme podle chuti. já natřela směsí a dala ještě zapéct, ale tento krok se může udělat nakonec na vychladlý korpus.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






