- Autor: ffloa
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny celozrnné uvařené (nesolené) | 750 |
Eidam 30% | 80 |
Kečup | 50 |
Rajský protlak | 190 |
Česnek | 12 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Mleté maso míchané průměr (syrové, nesolené) | 500 |
Dochucovadla:
oregano, koření na boloňské špagety, sůl, česnek, kečup
Energetická hodnota celkem: 15246 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 220,
Sacharidy (g): 287,
SAFA (g): 96,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 3049 kJ
Bílkoviny (g): 24.6, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 57.4, SAFA (g): 19.2, Cukry (g): 13.6, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji cibulku, přidám maso, orestuji, přidám protlak, koření, trochu vody, nechám "vařit", ať je maso udělané, ke konci přidám kečup, česnek a koření na dochucení. Podávám se špagetami a strouhaným sýrem. Děti milují :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.