- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Ocet | 25 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
| Okurka salátová | 490 |
| Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 300 |
Energetická hodnota celkem: 1013 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 169 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






