- Autor: Simmonska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jahody | 220 | 
| Banán | 115 | 
| Broskev | 100 | 
| Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 100 | 
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 | 
| Jihočeská smetana trvanlivá ke šlehání 31% | 15 | 
| Med | 5 | 
Dochucovadla:
med, citron
Energetická hodnota celkem: 1469 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 8, 
                                                        Tuky (g): 6, 
                                                        Sacharidy (g): 64,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 50,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 367 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ovoce očistíme, nakrájíme na drobné kousky a vložíme do mixovací nádoby. Zalijeme vodou, mlékem a kapkou smetany. Rozmixujeme buď tyčovým mixérem či jiným a podáváme šejk v jednotlivých sklenkách
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









