TOPlist


Databáze potravin

Broskev

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 190 kJ
  • Bílkoviny: 1 g
  • Tuky: 0 g
  • Sacharidy: 10 g
  • SAFA: 0 g
  • Cukry: 8 g
  • Vláknina: 1.5 g
  • Sůl: 0.01 g
Ovoce je tvořeno ze 70-90 % vodou. Jedná se o potraviny s vyšším obsahem sacharidů, obsah tuku a bílkovin je u většiny druhů ovoce zanedbatelný. Ovoce však obsahuje oproti zelenině více cukru a má tedy vyšší energetickou hodnotu, proto hlídejte zkonzumované množství a započítejte ho do denního energetického příjmu. Při redukci hmotnosti se doporučuje konzumace cca 150-200 g ovoce denně spíše v dopoledních hodinách. Broskve jsou zdrojem vlákniny, některých vitaminů a minerálních látek. Mají spíše nižší obsah cukru, můžete je tedy občas zařadit do jídelníčku.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma