TOPlist


Džuveč

  • Uživatelský recept
  • Autor: verrunnkaa
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kotleta (syrová bez kosti)300
Smetana na vaření 10%80
Smetana ke šlehání 31%50
Olej běžný (průměr)10
Brambory rané300
Rýže dlouhozrnná uvařená (nesolená)220
Paprika bílá60
Rajčata 100

Energetická hodnota celkem: 5847 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 121 SAFA (g): 31 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1949 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 21.7, Sacharidy (g): 40.3 SAFA (g): 10.3 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma