Džuveč
- Uživatelský recept
- Autor: verrunnkaa
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta (syrová bez kosti) | 300 |
Smetana na vaření 10% | 80 |
Smetana ke šlehání 31% | 50 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Brambory rané | 300 |
Rýže dlouhozrnná uvařená (nesolená) | 220 |
Paprika bílá | 60 |
Rajčata | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5847 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 121
SAFA (g): 31
Cukry (g): 15
Vláknina (g): 9
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1949 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 21.7, Sacharidy (g): 40.3 SAFA (g): 10.3 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se