- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 19.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Gouda 26% | 86 |
Salám gothajský | 430 |
Vejce celá průměr | 175 |
Smetana na vaření 10% | 200 |
Těstoviny (uvařené) | 1000 |
Dochucovadla:
vejce,syr,gothaj.
Energetická hodnota celkem: 14102 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 182,
Sacharidy (g): 294,
SAFA (g): 87,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 742 kJ
Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 9.6, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
uvarit zapect.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.