Jahodová bábovka
- Uživatelský recept
- Autor: Simmonska
- Porce: 17.00
- Doba přípravy (min.): 90
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 165 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 160 |
Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
Kypřící prášek do pečiva | 13 |
Cukr vanilkový | 8 |
Máslo čerstvé nesolené | 200 |
Jahody | 250 |
Energetická hodnota celkem: 14137 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 182,
Sacharidy (g): 375
SAFA (g): 87
Cukry (g): 184
Vláknina (g): 13
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 832 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 22.1 SAFA (g): 5.1 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
citronová šťáva
Postup přípravy
Fotografie
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se