- Autor: babkajana
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 20 |
| Masox (hotový výrobek) | 13 |
| Kečup | 30 |
| Boneco plnotučná hořčice | 30 |
| Česnek | 20 |
| Cibule | 180 |
| Žampiony | 100 |
| Olej řepkový | 15 |
| Máslo čerstvé nesolené | 10 |
| Vepřová kýta (syrová) | 300 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,kmín,pikanjtní plnotučná hořčice,pálivý kečup,masox,česnek,nové koření,kmín,grilovací koření
Energetická hodnota celkem: 3777 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1259 kJ
Bílkoviny (g): 23.7, Tuky (g): 15.7, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na oleji nechat zesklovatět cibuli,na ni přidat maso nakrájené na kostky -osolené a opepřené,nechat zatáhnout,přidat kmín,nakrájené žampiony,3 kuličky rozdrceného nového koření,špetku grilovacího koření,lžíci plnotučné pikantní hořčice,lžíci pálivého kečupu třený česnek,kostku masoxu a plátek másla.Zalijeme vodou,pod pokličkou dusíme až je maso měkké,zahustíme trochou mouky rozkvedlané s vodou.Podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






