TOPlist


Moravské otrubové buchtičky

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Švestková povidla20
Tvaroh NT rozotierateľny SABI250
Jogurt biely SABI 0,5 %20
Med12
Kypřící prášek do pečiva14
Vejce celé (syrové)165
Pšeničné otruby15
ovsené otruby90
vanilkový cukor20

Energetická hodnota celkem: 4122 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 105 SAFA (g): 6 Cukry (g): 50 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ

Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 7.1 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Žĺtky vymiešame s sladidlo podľa chuti, polovičkou tvarohu, pridáme otruby, , prášok do pečiva, mlieko a vyšľaháme. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a jemne vmiešame do otrubovej hmoty. Na fóliu na pečenie vrstvíme kôpky ďalej od seba. Cesto sa roztečie. Druhú polovicu tvarohu vymiešame s namočeným goji, škoricou a sladidlom. Na každú otrubovú kôpku navrstvíme tvaroh. Dáme do vyhriatej rúry piecť na 30 - 40 min. Po upečení, necháme vychladnúť priamo na plechu.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma