TOPlist


Cizrnový Hummus

  • STOB recept
  • Autor: Karolína Fourová
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda80
Česnek3
Sezamová pasta Tahini10
Olej olivový20
Cizrna Vapeur Bonduelle280

Energetická hodnota celkem: 2429 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 5 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 607 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 10.5 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

chilli, koriandr, sůl

Postup přípravy

Cizrnu slijeme a propláchneme. Smícháme všechny ingredience a rozmixujeme do hladka. Podle chuti dochutíme solí a zakapeme olivovým olejem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (20 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

21. 05. 2019 19:21

jesus

humus si taky někdy dělám,ale bez sezamové pasty, proto že ji nemám

04. 01. 2018 11:30

bessi

Humus jsem dělala na silvestra na jednotlamky a bylo to dost dobré. Hlavně mi to nikdo nebral.... :-)

23. 11. 2017 11:32

vachova

kuouji-vyborny.

21. 03. 2017 09:42

poradna

Tahini neznám, zkusím objevit

20. 03. 2017 11:46

evinka49

Dělám bez Tahini jen s česnekem a moc dobré

27. 02. 2017 08:57

DanaR

Pastu Tahini neznám, tak musím koupit a začnu pravidelně zařazovat pomazánky do jídelníčku.

25. 02. 2017 23:22

Slonik71

Při dalším zdravém nákupu koupím tahini a udělám

25. 02. 2017 17:07

masten

Humus jsem dělala tak, že jsem cizrnu jen rozmixovala. Tento recept je zajímavější a určitě chutnější, akorát musím někde objevit pastu Tahini, neznám.

20. 02. 2017 23:52

Hanuja

Teď už hummus určitě vyzkouším doma.

20. 02. 2017 17:18

bessi

Taky musím vyzkoušet

20. 02. 2017 13:24

Petra99

Tahini kupuju např. v prodejně Counry Life

20. 02. 2017 08:35

Lenda26

Zajímavý recept, kde kupujete pastu Tahini ( nejlépe v Praze).

20. 02. 2017 07:06

babicka Eva

Jednoduché, rychlé, zdravé. Dám se do toho.

14. 02. 2017 18:37

tkoskubova

Cizrnu mám uvařenou,zkusím tedy přidat Tahini,česnek jen trochu,nedělá mi dobře,i když ho mám ráda.Děkuji moc za recept.

14. 02. 2017 17:50

Zatvik

Hummus jsem už dávno chtěla vyzkoušet, možná už se konečně odhodlám :)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma