TOPlist


Salát Panzanella s krutony

  • STOB recept
  • Autor: Karolína Fourová
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Salát je vhodný jako lehký oběd nebo večeře.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celé (syrové)220
Olivy černé50
Cibule šalotka40
Rajčata 180
Okurka salátová200
Fazolky200
Olej olivový20
Tuňák ve vlastní šťávě320
Knäckebrot Wasa delikatess80

Energetická hodnota celkem: 5426 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 12 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 31 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1357 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 22.5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 7.8 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, citrónová šťáva, nasekaná plocholistá petržel, oregano

Postup přípravy

Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Zeleninu pokrájíme na středně velké kousky, smícháme s olivami a zálivkou připravenou z olivového oleje, citrónové šťávy, koření (možno přidat také balsamico). Každou porci ozdobíme jedním pokrájeným vejcem a tuňákem. Podáváme smíchané s nalámanými krekry Wasa sesame.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma