- Autor: s.pes
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Králičí průměr (syrové) | 800 | 
| Cibule | 100 | 
| Olivy zelené ve slaném nálevu | 100 | 
| Fenykl | 1000 | 
| Víno bez alkoholu bílé, červené | 500 | 
| Olej olivový | 15 | 
| Slanina anglická | 50 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinky dle chuti
Energetická hodnota celkem: 7647 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 181, 
                                                        Tuky (g): 86, 
                                                        Sacharidy (g): 85,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 31,
                                                        Vláknina (g): 34,
                                                        Sůl (g): 9
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ
Bílkoviny (g): 30.2, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 14.2, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









