TOPlist


Vepřové maso s kapustou

  • Uživatelský recept
  • Autor: MarieMa
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový5
Vepřová kotleta (syrová bez kosti)110
Kapusta hlávková200
Cibule50
Česnek7

Energetická hodnota celkem: 1438 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 6 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl. pepř, majoránka

Postup přípravy

Plátek masa /nebo nudličky/ osolíme a opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a v oleji osmahneme cibulku, poté přidáme kapustu. Osolíme, opepříme, přidáme pepř a dusíme. Podlijeme a přidáme maso. Ještě chvíli dusíme, kapustu můžeme ochutit ještě majoránkou. Příloha: rýže nebo brambory, které dusíme s kapustou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma