TOPlist


Kuřecí kari

  • Uživatelský recept
  • Autor: Pernella
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sójová omáčka5
Kuřecí vývar (čistý)100
Kukuřice mražená80
Paprika červená100
Kokosové mléko100
Kari pasta červená5
Cibulka jarní50
Olej slunečnicový5
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)240

Energetická hodnota celkem: 2707 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 21 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1354 kJ

Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 10.5 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

koriandr, limetová šťáva

Postup přípravy

Ve velké pánvi rozehřejte olej a za stálého míchání na něm opečte jarní cibulku a kari pastu. Přidejte kuřecí maso a za stálého míchání opékejte 2 minuty. Přilijte kokosové mléko, horký vývar (množství upravte podle toho, jak husté kari máte rádi) a sojovou omáčku. Přimíchejte zeleninu a ještě 3–5 minut prohřívejte, podle potřeby přilijte vodu či další vývar. Před podáváním posypte koriandrem a dochuťte limetovou śťávou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma