- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej slunečnicový | 10 |
Cibule | 62 |
Dusené šampiňony | 165 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 300 |
Cizrna sterilovaná | 160 |
Tofu uzené Lunter | 65 |
Bujón průměr (hotový) | 200 |
Krúpy varené | 300 |
Dochucovadla:
soľ, šierné korenie, rasca, chilli korenie
Energetická hodnota celkem: 3882 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 126,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 971 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 31.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibuľku a cesnak, pridáme dusené šampiňóny (vlastný polotovar), potom pridáme opláchnutú a pokrájanú kyslú kapustu, podlejeme zeleninovým vývarom do zmäknutie. Pridáme opláchnutý cícer z konzervy, uvarené krúpy, premiešame a ešte chvíľu podusíme. Nakoniec pridáme postrúhané údené tofu. Môže sa dať prípadne zapiecť do rúry, ale ja som to nedala.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.