TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Koložvárska kapusta s krúpami a cícerom

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, šierné korenie, rasca, chilli korenie

Energetická hodnota celkem: 3882 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 126, SAFA (g): 4, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 31, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 971 kJ

Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 31.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Na oleji osmažíme cibuľku a cesnak, pridáme dusené šampiňóny (vlastný polotovar), potom pridáme opláchnutú a pokrájanú kyslú kapustu, podlejeme zeleninovým vývarom do zmäknutie. Pridáme opláchnutý cícer z konzervy, uvarené krúpy, premiešame a ešte chvíľu podusíme. Nakoniec pridáme postrúhané údené tofu. Môže sa dať prípadne zapiecť do rúry, ale ja som to nedala.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři