- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Citronová šťáva | 30 |
| Cibule | 100 |
| Zelí červené hlávkové | 300 |
| Zelí bílé hlávkové | 300 |
| Ocet | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 840 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 210 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Oba druhy zelí nakrájíme na jemno,prosolíme a necháme chviličku stát,pak přidáme nakrájenou cibulku, citronovou šťávu a trochu octa a opět promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






