TOPlist


Houboto

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže dlouhozrnná uvařená (nesolená)200
Fazole červené sterilované v nálevu300
Hlíva ústřičná200
Žampiony200
Olej řepkový5
Paprika červená100
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 3256 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 134 SAFA (g): 1 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 35 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 33.5 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 4.8 Vláknina (g): 8.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,pažitka,česnek

Postup přípravy

Uvařenou rýži a fazole bez nálevu smícháme s houbami,cibulí a paprikami podušenými na lžičce oleje,ochutíme pepřem,česnekem, pažitkou případně dosolíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma