- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 18 |
Vločky ovesné | 90 |
Vejce celé (syrové) | 50 |
Créatif Trio Bonduelle zeleninová směs sterilovaná | 265 |
Česnek | 13 |
Brambory (syrové) | 506 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 4768 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 161,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 341 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Před prvním bramboráky vymazat pánev, ostatní už bez omastku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.