TOPlist


Cizrnovo-fazolová pomazánka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Margharetka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna uvařená (nesolená)100
Fazole červené sterilované v nálevu100
Avokádo40
Okurky sterilované průměr50
Cibule15
Olej řepkový5

Energetická hodnota celkem: 1657 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 2 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 829 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 23.5 SAFA (g): 1 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, hořčice plnotučná dle chuti

Postup přípravy

Všechny ingredience kromě okurek dám do mixéru a umixuji...okurky nakrájím nadrobno a přimíchám k pomazánce...

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma