TOPlist


Květáková polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tojice
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Potřebujeme 300g květáku, 150g brambor, 2ml oleje, 1 cibuli, sůl a pepř, 1 vajíčko

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní150
Květák300
Cibule50
Oleje (všechny druhy)20
Voda1500

Energetická hodnota celkem: 1590 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 2 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 398 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli osmažíme na oleji, přidáme na drobné růžičky rozebraný květák a na malé kostičky nakrájené brambory, osolíme a okmínujeme. Když jsou brambory a květák skoro měkké, přidáme vejce, rozkvedláme a ještě provaříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma