- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby čerstvé průměr | 1500 |
Paprika červená | 100 |
Paprika zelená | 100 |
Cibule | 200 |
Česnek | 5 |
Sádlo vepřové škvařené | 3 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Dýně průměr | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, mletý kmín, paprika mletá,sladká i pálivá,
Energetická hodnota celkem: 2630 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 50,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 658 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na sádle, přidáme na kostičky nakrájenou papriku, dýni a houby na větší kousky, zaprášíme paprikou, osolíme a lehce podlijeme vodou. Okořeníme kmínem a pepřem, přidáme česnek a zahustíme jíškou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.