- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 8423 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 70, 
                                                        Tuky (g): 32, 
                                                        Sacharidy (g): 352,
                                                        SAFA (g): 13,
                                                        Cukry (g): 130,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Bábovková forma se vymaže olejem a vysype troškou hrubé mouky. Zvlášť se smíchá polohrubá mouka a prášek do pečiva. Do mísy se dá cukr, vanilkový cukr a žloutky a vymíchá se. Do mísy na sníh se dají bílky a špetka soli a ušleháme sníh. Pak se do umíchaných žloutků s cukrem po částech vmíchá mouka s práškem do pečiva a přidá se bílý jogurt. Nakonech vmícháme sníh. Třetina těsta se dá do formy, třetina smíchá s kakaem a poté vlije do formy a jako poslední se dá opět světlá část navrch. Dáme péct do vyhřáté troby,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









