TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrna na paprice

Zpět
  • Autor: ditab
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

paprika, kmín, kurkuma, česnek, citronová šťáva, pepř

Energetická hodnota celkem: 6173 kJ

Bílkoviny (g): 69, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 210, SAFA (g): 5, Cukry (g): 60, Vláknina (g): 52, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 882 kJ

Bílkoviny (g): 9.9, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 8.6, Vláknina (g): 7.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

cizrnu namočíme den předem, slijeme a uvaříme s trochou tymiánu v tlakovém hrnci asi 10 min., cibuli nakrájíme na jemné srpky, do pánve dáme olej, osmažíme cibuli skoro do zlata, dáme na ni většinu uvařené cizrny. Zbytek si necháme s troškou vody z vaření a rozmixujeme. Do pánve přisypeme papriku, trochu kurkumy a kmínu, promícháme a přidáme rozmixovanou cizrnu. Přidáme česnek, střik citronové šťávy, rajčatový protlak a zjemníme mlékem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři