TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí karbanátky

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, muškátový květ, petrželová nať, nové koření, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 5606 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 29, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1402 kJ

Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Uvaříme rybu tak, aby šlo maso obrat od kosti. Vaříme s kuličkami pepře, nového koření, bobkovým listem. Pak vyjmeme, obereme a umeleme na mlýnku. Dáme do mísy, přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, sůl, pepř, špetku muškátového květu, petrželovou nať. Zamícháme a uděláme placičky, obalíme je ve strouhance a na pánvi osmažíme. Do směsi lze přidat i květák nebo brokolici.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 10. 2017 14:12
může to být dobré, ale dost pracné, já bych si rybu raději upekla
Hravě žij zdravě

Na provozu webového portálu STOBklub se podílí Hravě žij zdravě z. s. Projekt je spolufinancován z dotace HMP (DOT/81/01/002536/2025).

Naši partneři