- Autor: Kumpi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 800 |
Moravankla Hamé | 400 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Olej olivový | 30 |
Hrášek sterilovaný Bonduelle | 200 |
Energetická hodnota celkem: 3987 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 124,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 89,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 399 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8.9, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Červenou řepu uvařím a nechám vychladnout. Oloupanou řepu nastrouhám najemno, přidám Moravanku s chillipapričkou (bez nálevu - větší kousky rozkrájím), přidám nakrájené sterilované okurky a přisypu hrášek (bez nálevu). Přiliju olivový olej a promíchám. Může se jíst hned, ale lepší je druhý den po uležení. Je to mňamka. :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.