- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Gran Moravia | 10 |
| Olej řepkový | 10 |
| Vejce celé (syrové) | 55 |
| Česnek | 5 |
| Hlíva ústřičná | 50 |
| Cibule | 10 |
| Paprika zelená | 10 |
| Paprika žlutá | 10 |
| Paprika červená | 10 |
| Chléb Šumava | 80 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, chilli
Energetická hodnota celkem: 1820 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Z krajíce staršího chleba vykrojíme střídu tak, aby zůstala vcelku. Na pánvi orestujeme zeleninu a houby ,urovnáme tak aby vyplnila tvar kůrky. Na zeleninu vyklepneme vejce, lehce zapečeme, přiložíme střídku opečenou stranou , přimáčkneme a celé otočíme a opečeme i po straně druhé. Posypeme strouhaným sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






