- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 2010 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 6, 
                                                        Tuky (g): 2, 
                                                        Sacharidy (g): 106,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 87,
                                                        Vláknina (g): 17,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 503 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 21.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Čerstvé ovoce oloupeme (jablka není nutné loupat) a nakrájíme na menší kousky, kuličky hroznového vína rozpůlíme. Můžeme přidat i nadrobno nakrájené vlašské ořechy, případně další ovoce (mandarinka, meloun ad.). Pokapeme citronovou nebo pomerančovou šťávou a promícháme. Lze přidat i trochu medu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









