- Autor: alenavlachova
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Porce: 3.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Makrela uzená | 250 | 
| Jihočeské pomazánkové tradiční pažitka | 40 | 
| Cibule | 37 | 
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 | 
Dochucovadla:
citron,sůl
Energetická hodnota celkem: 3695 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 59, 
                                                        Tuky (g): 69, 
                                                        Sacharidy (g): 6,
                                                        SAFA (g): 24,
                                                        Cukry (g): 4,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1232 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
pomazánkové máslo,vykostěná makrela , cibule se rozmixuje,přidá nakrájené vařené vajíčko, ochutí citronem a osolí dle chuti,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






