TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečená hlíva ústřičná

Zpět
  • Autor: babkajana
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,tymián + majoránka nebo šalvěj + rozmarýn

Energetická hodnota celkem: 1011 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Předehřejte troubu na 200°C.Hlívu očistětě a větší hlavičky natrhejte na menší kusy.Houby vsypte do pekáčku,přihoďte nevyloupané stroužky česneku,nakrájenou cibuli,přidejte olej,máslo a bylinky dle výběru.Osolte,opepřete a vše promíchejte.Dejte do trouby a pečte 3O - 4O min.Hlídat,jak se hlíva přepeče a je moc tmavá,dostane nahořklou příchuť!

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři