- Autor: babkajana
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Česnek | 25 |
Rama Lahodná Máslová příchuť | 20 |
Olej řepkový | 5 |
Hlíva ústřičná | 150 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,tymián + majoránka nebo šalvěj + rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 1011 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 200°C.Hlívu očistětě a větší hlavičky natrhejte na menší kusy.Houby vsypte do pekáčku,přihoďte nevyloupané stroužky česneku,nakrájenou cibuli,přidejte olej,máslo a bylinky dle výběru.Osolte,opepřete a vše promíchejte.Dejte do trouby a pečte 3O - 4O min.Hlídat,jak se hlíva přepeče a je moc tmavá,dostane nahořklou příchuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.