- Autor: martashi
 - Doba přípravy (min.): 40
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Žampiony | 100 | 
| Kapusta růžičková | 100 | 
| Olej řepkový | 50 | 
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 50 | 
| Vejce celé (syrové) | 110 | 
| Strouhanka průměr | 80 | 
| Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 400 | 
Dochucovadla:
sůl,majoránka,medvědí česnek,pepř
Energetická hodnota celkem: 6099 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 118, 
                                                        Tuky (g): 75, 
                                                        Sacharidy (g): 74,
                                                        SAFA (g): 35,
                                                        Cukry (g): 10,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1525 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mleté krůtí maso ochutíme, přidáme vejce, strouhanku namočenou v mléce a směs dobře smícháme a necháme chvíli odpočinout. Připravíme si růžičky kapusty a hlavičky žampionů, zabalíme do masové směsi, naskládáme na pečicí papír a přestříkneme lehce olejem a upečeme v troubě do růžova Množství masa postačí na zabalení 8.růžiček kapusty a 6.hlaviček žampionů.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






