TOPlist


Pstruh po mlynářsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hanka98
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej řepkový15
Česnek4
Petržel - nať5
Pstruh (syrový)150
Mouka pšeničná hladká5

Energetická hodnota celkem: 1566 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 11 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Očištěného pstruha osolíme, potřeme česnekem, posypeme grilovacím kořením, dovnitř vložíme snítku petržele a obalíme v hladké mouce. Pečeme na oleji z obou stran, až bude kůrčička pěkně zlatá. Podáváme s plátkem citronu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma