- Autor: poudera
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 250 |
Olej běžný (průměr) | 15 |
Cibule | 120 |
Uzená krkovice | 150 |
Brambory (syrové) | 200 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 80 |
Voda | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 4811 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1203 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 21.8, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.