- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev mladá sterilovaná průměr | 50 |
Cibule | 50 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Boneco plnotučná hořčice | 10 |
Tatarská omáčka | 20 |
Flora light | 10 |
Brambory vařené (nesolené) | 200 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 1683 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 84 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 2.1, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Uvařené na jemno nastrouhané brambory a vařené vejce smícháme s hořčicí,florou, tatarkou nahrubo nastrouhanou mrkví, okurkou a nadrobno nakrájenou cibulkou, osolíme, opepříme podle chuti. Pomazánku použijeme místo bramborového salátu na chlebíčky, má tu výhodu,že z chlebíčků během jídla nepadá :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.