- Autor: michalkaz
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé nesolené | 10 |
Hrášek | 30 |
Kedlubna | 110 |
Mrkev | 180 |
Petržel - kořen | 60 |
Cibule | 70 |
Celer bulva | 50 |
Česnek | 10 |
Brambory vařené (nesolené) | 256 |
Zelí bílé hlávkové | 330 |
Dochucovadla:
Sůl, Čubrica
Energetická hodnota celkem: 2398 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 300 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 1.4, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Davam varit najednou,nakonec pridam trochu masla,prece jen vitaminy,ktere tam.zustanou se vazou na tuky...ale v ramci diety nezahuštuji,i tak je polevka vydatna...vicemene vse davam dle odhadu a dle nasi chuti ;-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.