TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Těstoviny v lilku zapečené

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,medvědí česnek,

Energetická hodnota celkem: 3478 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 15, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1739 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Lilek rozpůlíme, osolíme a necháme vypotit. Po vypocení vnitřek vydlábneme a nakrájíme na jemno, přidáme nahrubo nastrouhanou cuketu, nahrubo nastrouhaný sýr a smícháme s uvařenou těstovinou. Směs osolíme okořeníme a nandáme do vykuchaných lilků vymazaných olivovým olejem, vložíme do vyhřáté trouby a dáme zapéct, navrch rozklepneme vejce a dopečeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři