- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
| Pudinkový prášek | 20 |
| Cukr vanilkový | 20 |
| Vejce celé (syrové) | 55 |
| Olej slunečnicový | 80 |
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
| Rybíz červený | 50 |
| Rybíz černý | 50 |
| Josta | 50 |
| Borůvky | 50 |
| Maliny | 50 |
| Bílek (syrový) | 35 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 8579 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 267,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 92,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 858 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 26.7, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Smícháme sypké přísady, k nim přilijeme přísady tekuté, dobře zamícháme, nalijeme do formy vyložené pečicím papírem rozestřeme do stejně silné vrstvy a posypeme ovocem. Lehce ho zamáčkneme do těsta a upečeme do růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






