TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

CUKETOVÁ ROLÁDA SE ŠMAKOUNEM A LUČINOU

Zpět
  • Autor: ANCINKA
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, česnek, pažitka

Energetická hodnota celkem: 7137 kJ

Bílkoviny (g): 139, Tuky (g): 93, Sacharidy (g): 76 SAFA (g): 48 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 357 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 3.8 SAFA (g): 2.4 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Cuketu nastrouháme na hrubém struhadle, posolíme, nechápe vypotit a vyždímáme. K vyždímané cuketě přidejte žloutky, najemno nastrouhaný sýr a šmakoun, česnek a krupici. Dochuťte solí a pepřem. Promíchejte a zlehka vmíchejte tuhý ušlehaný sníh z bílků. Rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě cca 30-40 minut. Po upečené nechte zchladnout, ale ne úplně. Když je placka vlažná, potřeme směsí lučiny a šmakouna s bylinkami, poklademe šunkou a pomocí pečícího papíru, na kterém jsme pekli roládu zavineme. Dáme vychladit .

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři