- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory (syrové) | 700 | 
| Ovesné vločky jemné Emco | 50 | 
| Cibule | 100 | 
| Hovězí mleté průměr (syrové) | 300 | 
| Paprika červená | 100 | 
| Paprika zelená | 100 | 
| Paprika žlutá | 100 | 
| Vejce celé (syrové) | 55 | 
| Olej řepkový | 20 | 
| Olej olivový | 10 | 
| Čedar 45% | 100 | 
Dochucovadla:
pepř,sůl,bylinky,
Energetická hodnota celkem: 9314 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 119, 
                                                        Tuky (g): 118, 
                                                        Sacharidy (g): 167,
                                                        SAFA (g): 55,
                                                        Cukry (g): 21,
                                                        Vláknina (g): 22,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1164 kJ
Bílkoviny (g): 14.9, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 20.9, SAFA (g): 6.9, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nahrubo nastrouhané brambory promícháme s předem namočenými ovesnými vločkami, vejcem a kořením a rozestřeme na plech a jako další vrstvu poklademe podušené mleté maso na cibuli a nakrájené papriky,dáme péct do trouby na 180°C asi na 40 minut, pak posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









