- Autor: sebena
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 60 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 50 |
Datle sušené | 60 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 20 |
Tvaroh odtučněný průměr | 750 |
Cukr vanilkový | 25 |
Puding průměr (prášek) | 35 |
Maliny | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 6892 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 200,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 106,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 689 kJ
Bílkoviny (g): 11.7, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Ořechy, ovesné vločky, kakao a předem namočené datle ve 100ml vody rozmixujeme aby vzniklo kompaktní těsto. Do připravené formy cca 18cm vyloženě pečícím papírem rozprostřeme připravené těsto. Náplň připravíme smícháním tvarohu vanilkového cukru a pudinkového prášku. Návršíme na těsto a dáme péct do vyhřáté trouby na 150 stupňů cca 60minut. Maliny dáme do pánve a přidáme cukr necháme je trochu pokusit a poté do zdobíme upečený cheesecake.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.