TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zelné závitky s mletým masem a houbami

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,medvědí česnek,majoránka, mletý kmín, k závitkům do formy můžeme vložit nové koření (pro vůni)

Energetická hodnota celkem: 5698 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 28, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1425 kJ

Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na povařených listech zelí lehce rozklepneme silnější střed paličkou na maso , aby se nám list lépe roloval , pak na něj dáme náplň z okořeněného mletého masa a hub asi v centimetrové vrstvě a zabalíme tak aby maso nevypadávalo, Závitky naskládáme do pečicí formy (vymazané olejem nebo vyložené pečicí folií) a na každý položíme plátek anglické slaniny. Pečeme asi 25-30minut při 180°C. Náplň: mleté maso,nakrájené houby,mletá krůtí játra,koření,

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři