- Autor: spetra
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr (syrové) | 500 |
Rajský protlak | 55 |
Olej řepkový | 20 |
Cibule | 110 |
Česnek | 8 |
Kapusta hlávková | 150 |
Paprika červená | 120 |
Žampiony | 120 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 300 |
Energetická hodnota celkem: 6498 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 107,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1625 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.