TOPlist


POlévka s hlívou ústřičnou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr55
Masox (hotový výrobek)10
Brambory (syrové)300
Máslo čerstvé30
Hlíva ústřičná400

Energetická hodnota celkem: 2898 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 79 SAFA (g): 19 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 725 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 19.8 SAFA (g): 4.8 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

česnek, medvědí česnek, sůl

Postup přípravy

Hlívu nakrájíme na proužky, brambory na kostičky a oboje orestujeme na kousku másla, zalijeme vodou, přidáme kostičku masoxu (nejlépe houbový) a uvaříme do měkka. Zahustíme nastrouhanou bramborou a ochutíme česnekem. Pro zpestření chuti můžeme přidat vejce

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma