- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna sterilovaná | 350 |
Žervé průměr | 150 |
Flora | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Česnek | 15 |
Energetická hodnota celkem: 4204 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 420 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
sterilovanou cizrnu bez nálevu rozmixujeme, přidáme oblíbený tuk a oblíbený sýr, trochu hořčice, česnek a rozmícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.