- Autor: Jirina55
 - Doba přípravy (min.): 20
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Fazole červené sterilované v nálevu | 150 | 
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 100 | 
| Rajčata konzervovaná | 75 | 
| Olej slunečnicový | 15 | 
| Cibule | 50 | 
| Sůl | 2 | 
Dochucovadla:
oregano, medvědí česnek, sůl
Energetická hodnota celkem: 1784 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 36, 
                                                        Tuky (g): 17, 
                                                        Sacharidy (g): 31,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme kuřecí maso, sterilované fazole a drcená rajčata, ochutíme oreganem, mírně osolíme a přidáme medvědí česnek
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






