TOPlist


Krupicová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: agabrielova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva20
Mrkev60
Petržel - kořen15
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Krupice pšeničná24
Voda, minerální vody bez příchutě1000

Energetická hodnota celkem: 908 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 1 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 227 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 6.8 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, zelená petrželka

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme, opražíme na tuku, přidáme krupici, vodu, vaříme. Na závěr přidáme zelenou petrželku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma