- Autor: agabrielova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 20 |
Mrkev | 60 |
Petržel - kořen | 15 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Krupice pšeničná | 24 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
Sůl, zelená petrželka
Energetická hodnota celkem: 908 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 227 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme, opražíme na tuku, přidáme krupici, vodu, vaříme. Na závěr přidáme zelenou petrželku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.