TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krupicová polévka

Zpět
  • Autor: agabrielova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, zelená petrželka

Energetická hodnota celkem: 908 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 227 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme, opražíme na tuku, přidáme krupici, vodu, vaříme. Na závěr přidáme zelenou petrželku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři