TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Srnčí hřbet z toustového chleba (slaný dort)

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pomazánka: tavený sýr,tvaroh,strouhaná šunka

Energetická hodnota celkem: 8164 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 96, Sacharidy (g): 113, SAFA (g): 42, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 14

Energetická hodnota na 1 porci: 680 kJ

Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 9.4, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Z krajíčků toustového chleba odkrojíme kůrky a lehce je přejedeme válečkem na nudle.Srnčí hřbet vysteleme potravinářskou folií a vyskládáme plátky připraveného chleba. Řádně pomažeme pomazánkou ze sýra,tvarohu a šunky, další vrstvu tvoří plátky šunky, další pomazánka,další plátky salátové okurky nakrájené po délce na tenko, předposlední vrstvu tvoří plátkový sýr a poslední vrstvu opět toustový chléb,který klademe pomazanou stranou na sýr(aby přilnul a držel) a bude nám tvořit dno dortu po vyklopení z formy,Zatížíme a dáme odpočinout do lednice.Po vyklopení z formy natřeme povrch zbylou pomazánkou a posypeme plátkovými mandličkami, dozdobíme rajčátky a olivami a celý hřbet posadíme do lůžka z ledového salátu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři